Online Gastcollege @Almere

Net als vorig jaar in februari, juist voor de eerste lock-down, ben ik uitgenodigd om over 2 weken een gastcollege te geven aan HBO studenten logopedie en verpleegkunde aan hogeschool Windesheim in Almere. Lees hier het verslag van de vorige keer

In eerste instantie was het mogelijk om een ‘normaal’ gastcollege te geven, voor een kleine groep met voldoende afstand. Maar door de sluiting van alle fysieke colleges op (hoge)scholen is onderzocht of het ook online kan plaatsvinden. Nu vind ik dat heel lastig, omdat ik juist de interactie gebruik om de studenten te betrekken bij het verhaal.

Na telefonisch overleg met de docente hebben we een oplossing bedacht: er zal een camera worden opgesteld, waarbij er als het ware en normaal college wordt gegeven. Echter zitten de studenten niet in de banken, maar achter hun PC.
Ik hoop dat dit een beetje de beleving van een normaal college zal geven en de interactie met de studenten gaat lukken. Voor mij is het allemaal nieuw om als Bianca proberen hetzelfde over te brengen via de online bijeenkomst als bij de fysieke, maar het lijkt me leuk dat te gaan proberen.

Om bij het gebouw te komen zal ik dan weer de enige transgender oversteekplaats gebruiken om van de parkeerplaats naar het gebouw van de hogeschool Windesheim in Almere.
Dit is dus niet de (gebruikelijke) regenboogzebra welke op meerdere plekken is terug te vinden. Overigens ligt die uitvoering bij de andere rijrichting van de Hospitaaldreef.
Interessant is dat hier ook de witte vlakken van de zebra in takt zijn gebleven zodat het ook voldoet aan de wettelijke eisen van een oversteekplaats. Ik zal natuurlijk voorzichtig blijven bij het oversteken 😉

 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Hier kan je je reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.