Nog geen BBDen..

November is inmiddels aangebroken, maar ik heb na de zomerstop nog geen BiancaBalansDag (BBD) gehad. De musea zijn inmiddels alweer gesloten en het gaan shoppen op deze manier staat me een beetje tegen. Misschien vreemd, maar het trekt me niet aan. Ook kan je niet een hele dag op stap omdat je nergens even wat kan gaat eten, tenzij je een ‘take-out’ neemt. Ook dat is nu niet iets waar ik naar uit kijk. Ook zijn de transgender avonden allemaal afgelast natuurlijk, dus ook ’s avonds is er weinig te doen.

Daarom maar weer eens terugkijken naar de leukere tijden en dingen die ik normaal deed in november:
Zo ging ik vorig jaar november naar het CoBrA museum in Amstelveen, waar toen 2 tentoonstellingen liepen. Altijd leuk om daar naar toe te gaan door de wisselende tentoonstellingen. Hopelijk kan ik er binnenkort weer eens naar toe.
Wanneer ik nog een jaartje verder terugkijk naar november 2018 – ja de tijd vliegt – bezocht ik het gemeentemuseum Den Haag, dat later is omgedoopt in Kunstmuseum Den Haag. Er was toen de eerste tentoonstelling was van vrouwelijke mode ontwerpers #femmesfatales – Sterke vrouwen in de mode. Leuk vind ik het te lezen dat ik toen net nieuwe groene blouse gekocht had bij Promiss. Deze heb ik al een hele tijd niet meer aan gehad, dus binnenkort maar weer eens uit te kast trekken 🙂

Verder is het leuk alvast even vooruit te kijken naar de volgende maand, want als alles door gaat gaan Natas en ik weer een gastcollege geven. Niet voor een heel grote groep, maar wel in een de grootste collegezaal van de HU. Binnenkort zal ik er wel weer meer over schrijven wanneer het allemaal doorgaat.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Hier kan je je reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.