Terugblik @HU

Omdat het mijn zomerstop is, wil het niet zeggen dat ik niet bezig ben met mijn Bianca dingen. Soms is het leuk even terug te kijken naar foto’s van fijne dagen. Hierbij zie ik zo nu en dan toch heel leuke foto’s voorbij komen, maar die ik niet heb gebruikt bij mijn blog van die dag.

Zo kwam ik op de dag dat Natas en ik een gastcollege gaven op de Hogeschool Utrecht, alweer meer 2 jaar geleden. Een snikhete dag en voor mij de eerste dag dat ik zo’n hete dag meemaakte als Bianca. Het viel me overigens mee hoe warm ik het vond. Natas nam een aantal heel leuke foto’s, maar zoals gezegd had ik die nog niet gebruikt.

Hier rechts sta ik voor de entree van de HU. We hadden na het gastcollege nog lang na staan praten met docente en later ook nog met studenten. Het is misschien ook wel interessant te melden dat zowel Natas als ik later door verschillende studenten werden benaderd voor een aanvullend interview omdat ze dat voor een ander vak ook wilden gebruiken. Dit is voor ons dan ook de bevestiging dat ons verhaal indruk maakt en ze erdoor geïnteresseerd zijn geraakt. Dát is nu net wat we willen bereiken.

Nog even een fotootje voor de entree, maar dan net vanaf de andere kant. Altijd leuk wanneer je dan een mooie kleurencombinatie krijgt met de bus op de achtergrond. Jaja, toen nog zonder mondkapje… Dát waren nog eens tijden hè?

Nu de dagen alweer beginnen te korten, zal het niet heel lang meer duren voordat Bianca weer tevoorschijn komt. Maar met een mondkapje in het openbaar vervoer… het zal wel moeten ben ik bang voor. Alhoewel … in een klein café in de jordaan… zolang het buiten kan is dat prima natuurlijk. We zien het wel.

In ieder geval een leuke herinnering die ik jullie niet wilde onthouden.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Hier kan je je reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.