BBD wéér thuis

Afgelopen woensdag zou ik weer mijn reguliere BiancaBalansDag hebben. Maar je kunt eigenlijk nergens heen wat leuk is. Het is niet écht nodig naar buiten te gaan. Bovendien is het verstandiger gewoon binnen te blijven en niet in contact te komen met anderen.
Mijn vrouw had al een aantal keren gezegd: ‘waarom kleed je je niet gewoon even om’. Daarom dus maar weer mijn BBD thuis doorgebracht samen met mijn vrouw. Ik had voor deze gelegenheid mijn nieuwe leren jurk aangedaan (zie mijn eerdere blog hierover). Natuurlijk nog wel even zelf een fotootje gemaakt en mijn vrouw heeft er nog eentje van mij op de bank genomen, heel lief van haar.
Natuurlijk hebben we nog even gezellig koffie gedronken en maar een legpuzzel gepakt. Het moest er eentje worden van Amsterdam: dit keer van de Waag op de Nieuwmarkt.  Het gebouw De Waag, was oorspronkelijk een stadspoort. De huidige naam verwijst naar de latere functie als waag. Het gebouw heeft een reeks andere functies gehad, waaronder gildehuis, museum, brandweerkazerne en anatomisch theater.
Zo hebben we met z’n tweetjes zitten puzzelen en samen lekker geluncht.
Wat ik trouwens ook wel grappig vind, is dat de gezichtsherkenning van mijn telefoon mij opeens niet meer herkent. Gelukkig is de vingerafdruk er nog waardoor ik kan bewijzen dat ik het toch echt ben 😉
Omdat het mooi weer werd, zijn we toch maar niet naar buiten gegaan om even in het zonnetje te zitten. Het zou ongemakkelijk zijn wanneer de buren onverwacht opeens mij zouden zien.
Op deze manier heb ik toch weer even mijn BBD gehad, ook al is het natuurlijk minder leuk dan op stap te zijn.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op BBD wéér thuis

 1. Remko zegt:

  Hallo Bianca,
  Vind het bijzonder wat je altijd onderneemt en doet, vond het echter wel verbazend dat je overal naartoe gaat maar geen bakkie doet in de tuin ivm de buren! Verder altijd leuk je te volgen in je avonturen een belevenissen, ga zo door!

  Gr Remko

 2. Rebecca zegt:

  Leuk weer je verslagje te lezen van je bbd.

  groetjes Rebecca

Hier kan je je reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.