Interview met studenten

Op dezelfde dag dat ik de workshop op de HUA mocht geven, had ik ’s avonds afgesproken bij ‘het Centraal’ met Isa, Emile en Demi, studenten antropologie aan de Universiteit van Amsterdam. Omdat ik nog wat moest eten, hadden ze voorgesteld dit te doen bij restaurant aan de IJboulevard onder het Centraal Station. Deze kant is totaal vernieuwd en heeft een prachtig uitzicht op het IJ. Het IJ kan je ook zien hier op de achtergrond bij deze foto.

Het was voor mij de eerste keer dat studenten zich eerst echte héél goed hadden voorbereid door een weekje eerder op de transgenderavond van TGAmsterdam langs te komen. Toen waren daar Julia en Pascal ook bij. Op die avond hebben ze kennis gemaakt met de meeste van onze bezoeksters en dan is het ook een voordeel dat ze zelf uit Amsterdam komen en niet weer op tijd een trein moesten halen zodat ze met meer mensen konden kennismaken. Ze lieten al weten dat ze het toen een hele leuk ervaring vonden en hier toen veel van geleerd hebben.

Met de opgedane informatie was nu een vragenlijst opgesteld zodat ze to-the-point vragen konden stellen. Zo zouden eigenlijk alle studenten dat moeten doen.
Ik vind het dan altijd leuk om te zien hoe ze zich hebben voorbereid en dit was heel professioneel! Ze hadden goede vragen opgesteld en ze waren alle drie betrokken: de één deed het interview, de ander maakte aantekeningen en de ander keek of alles goed ging.

Ondertussen had ik nog even de tijd om te eten, want na de workshop in Amersfoort die dag had ik wel een beetje trek gekregen.

Aan het eind van het interview ben ik altijd wel benieuwd naar wat bij het het meeste indruk had gemaakt en ik vond het wel leuk dat ze aangaven ‘Bij het interview vonden we het opmerkelijk dat we waren vergeten dat je een CrossDresser bent’. 🙂

Dit bericht werd geplaatst in CrossDressing, Studie, Uncategorized. Bookmark de permalink .

Hier kan je je reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.