@TheNatCrys @Rijksmuseum

Eindelijk weer een keertje met mijn vriendin Natas () gezellig op stap. Dit keer een cultureel uitstapje naar het Rijksmuseum. Nu weten jullie van me dat er toch altijd wel een stukje achtergrond over de historie van Amsterdam te vertellen is en Natas vindt ook dat interessant om te horen.

Na een lekkere lunch in het restaurant van de Openbare Bibliotheek Amsterdam Centrum op de 7e verdieping hebben we een mooi overzicht over de stad en kan ik ongeveer aanwijzen waar we het Rijksmuseum kunnen vinden: te ver om te lopen. Temeer omdat Natas op haar prachtige grijze laarzen liep met 12cm hak. Dus we pakten de tram naar het Rijks.

Aangekomen bij ‘het Rijks’ hadden we al heel veel kunnen bijkletsen: twee kwebbelende dames dat valt niet echt op;) Nu tijd voor cultuur! Leuk om te zien dat ook onze interesses overeenkomen en het tempo van dingen bekijken vergelijkbaar is. Ik zie toch elke keer weer nieuwe dingen, ondanks dat ik er al diverse keren ben geweest (in verschillende verschijningsvormen;) Natuurlijk de nodige plaatjes geschoten en heb ik Natas ook weer op de video vastgelegd op diverse plekken in het museum. Ondertussen de klok in de gaten houden om ook nog tijd te hebben voor een heerlijke capo. De jonge dame kon niet alleen mooie capo’s maken, maar ook leuke fotootjes van ons (deze volgen wellicht later nog een keertje).

Natas dinerDe tijd vliegt en na een tramritje terug naar de Bijenkorf, konden we natuurlijk niet zonder even de schoenenafdeling ‘aan te doen’ haha. Natuurlijk ook onze favoriete merken dameskleding even bekeken en alvast verkend wat daar allemaal hangt dat onze interesse heeft. Maar het was tijd om even te eten want we wilden het niet al te laat maken.

Hier een fotootje van Natas: ze at niet alles op hoor, anders houdt ze niet zo’n mooi figuur.

Op deze manier kwam alweer een einde aan een gezellige dag. Meteen afgesproken dat het snel een vervolg krijgt!!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op @TheNatCrys @Rijksmuseum

  1. natcrys zegt:

    Het was wederom zeer gezellig! 🙂

    Bedankt voor een leuke dag! 🙂

  2. Gea Cross zegt:

    Beste Bianca, weer een mooie trip met Nat samen. Merk dat onze interesses heel veel op elkaar lijken! Liefs, Gea

Hier kan je je reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.