Stadsgesprek #transmission020

Biancaholland-313Afgelopen vrijdag had ik weer voor het eerst dit seizoen een BiancaBalansDag. ’s Morgens afgesproken met docenten van de Hogeschool Utrecht over de invulling van de gastcolleges die volgende 2 weken gaan plaatsvinden. Meer daarover volgt op later tijdstip :).
Voor mij heel bijzonder en zelfs de eerste keer dat ik op pumps op pad ben, met blote benen en zonder jas! Het was prachtig weer dus…..
De auto geparkeerd op P&R Zeeburg en met de trams naar het AmsterdamMuseum om daar de stadsgesprekken te doen bij de tentoonstelling Transmission die op reprise is. Dit keer was Cilly Breukelman in alter ego gekomen. Het was niet echt druk, dus had ik voldoende tijd voor een gesprek. Daarna werd de documentaire van Kim Bras-Bakker TransAnders getoond. Het blijft een mooi en aangrijpende documentaire die je echt gezien móet hebben!

Na afloop nog alle zaken door kunnen nemen met Mirjam van het museum voor de komende vrijdag wanneer we 2 keer ca. 90 studenten ontvangen en kennis laten maken met het onderwerp ‘transgender’. Zoals gezegd, meer daarover na 9 september.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Stadsgesprek #transmission020

  1. Hoi Bianca,
    Leuk je hier tegen te komen (ik ontmoette je afgelopen vrijdag op de tentoonstelling! :))! Kan je mij misschien vertellen hoe laat de studenten morgen komen? Ik overweeg om ook een kijkje te komen nemen die dag!
    Groetjes, Eva

Hier kan je je reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.