@DeBijenkorf

Afgelopen woensdag had ik weer een reguliere BiancaBalansDag. Heerlijk weer een dagje op stap. Dit keer de binnenstad weer in, parkeren op P&R Zeeburg en met de tram naar het centrum. Lekker genieten van een luxe salade als lunch en daarna shoppen, kijken of er nog leuke dingen tussen hangen. Het kijken en passen vind ik het leukst, maar deze dag niet echt iets gevonden dat ik beslist niet kon laten hangen. Dat scheelt weer in de portemonnee, haha.

biancaholland-289Natuurlijk ook de Bijenkorf aangedaan en een selfie gemaakt met op de achtergrond de klimmende pieten in de lichthal in het midden van het pand. Iets dat ik zelfs nog als klein kind heb gezien (alleen waren het toen nog gewoon zwarte pieten;). Maar in ieder geval leuk dat De Bijenkorf de traditie in ere houdt.

De tijd vliegt op zo’n dag en ben daarna naar café De Parel gegaan omdat ik daar had afgesproken met een studente die eens kennis wilde maken met onze wereld voor een project tijdens haar studie aan de Design Academy in Eindhoven. Later die avond had ik dan weer een afspraak met een groepje studenten uit Hoofddorp: het onderwerp is tegenwoordig erg gewild. We geven dan ook graag voorlichting in de hoop meer begrip voor alle vormen van gender dysforie te krijgen.

Dit bericht werd geplaatst in CrossDressing, Publicaties, Uncategorized. Bookmark de permalink .

Hier kan je je reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.