@Nespresso en in #Hermitage

bianca-na153Het was een práchtige dag om mijn BiancaBalansDag te houden. Het zonnetje scheen, het leek wel voorjaar! Dus tijd om mijn nieuwe korte laarsjes eens uit te proberen 🙂 Eerst natuurlijk even de noodzakelijke boodschappen doen: koffie bij Nespresso. Ik begreep dat het niet de bedoeling was om er een foto te maken, dus maar een oudere van stal gehaald 🙂 Werd er weer aardig te woord gestaan en was bekend als ‘the lady in red’.. haha. Volgende keer dus maar de groene jas aan 😉

biancaholland-209Nog even boodschappen bij V&D, lunchen bij La Place met een heerlijke capo en genieten van je vrije BiancaBalansDag en dat niemand blijkbaar wat in de gaten heeft. Tijd om te bedenken waar ik naar toe zal gaan: dus toch naar Hermitage. Hier nog even een fotootje voor de Magere Brug, onderweg tussen parkeerplek en de Hermitage.

biancaholland-210Sinds vorige week ademt de Hermitage Amsterdam de lang verdwenen beschavingen langs de legendarische Zijderoute. De tentoonstelling Expeditie Zijderoute, schatten uit de Hermitage  toont de zeldzame schoonheid van ruim 250 objecten, zoals muurschilderingen, sculpturen, kostbaarheden van zijde, zilver, glas, goud, terracotta, die zijn opgegraven door Russische expedities in de negentiende en twintigste eeuw.

biancaholland-211Een tentoonstelling die ik vooral interessant vond door het inzicht hoe verschillende diverse culturen hun muurschilderingen vorm gaven. Nog vóór het tijdvak dat bij ons de bijbelse voorstellingen werden gemaakt voor de katholieke kerk.

Op deze foto: helaas sta ik er niet helemaal op, voor een kameel dat bij de entree stond. Hier zie je (een deel van) mijn nieuwe laarsjes: staan ze leuk? 

Op naar Restaurant De Zagerij. Daarna naar café De Parel voor onze maandelijkse Transgenderavond in Amsterdam waar we dit keer een viertal studentes journalistiek op bezoek hadden. We hebben er eigenlijk wel altijd leuke gesprekken.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op @Nespresso en in #Hermitage

  1. Rebecca van Klaveren zegt:

    Hoi Bianca ben erg nieuwsgierig naar je laarsjes. Het lijkt een must have in je garderobe. Ben al een tijd opzoek naar een paar maar hem nog steeds mijn geduld bewaard om niet de verkeerde te kopen. Zelf dacht ik dat gezien het voorjaar ze alweer richting de kast moeten en dat ik te laat ben om ze aan te schaffen. Het was zeker mooi weer afgelopen woensdag. Heb de dag ook geplukt om de tuin op orde te krijgen. Fijne weekend……..

Hier kan je je reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.