@huishoudbeurs 2014

biancaholland-204Eindelijk was het weer zover: Met Joh en Miriam naar de Huishoudbeurs 2014. Weer geparkeerd bij de P&R en met bus en metro naar het RAIcomplex. Onderweg even een fotootje gemaakt met Joh bij Station Zuid: alletwee in het groen 🙂

biancaholland-205Je bent op deze manier in no-time bij de RAI, waar geen wachtrijen waren en we zo naar binnen konden: meteen even een fotootje natuurlijk. Wel makkelijk dat ik wat langer ben dan de meeste dames, want dan konden we elkaar niet snel kwijt raken tijdens het beppen 🙂 Wat een geklep daar zeg, maar kwam dat nu door ons alleen???

biancaholland-206Na ons gelaafd te hebben met gratis hapjes: Miriam is daar een kei in: koffie met lekkers.. daarna risottorijst, met snacks, een vegetarische saté proeven en dan natuurlijk naar de drankenhal… ze vroegen niet eens om onze ID.. haha.. hoe zou dat nu komen?

Dan naar de meer serieuze hallen… de geurtjes en andere make-up natuurlijk: ‘hier ruik eens Bianc’ … Hoe vinden jullie mijn jurkje trouwens? biancaholland-207 Tja nog even bij de stoere mannen en hun materialen: de brandweer, met een heuse brandbunker waar allemaal rook uit kwam. Maar we weten niet of ze daar nu stiekum een sjaggie aan het roken waren … wie weet…

biancaholland-208EN TOEN????? Miriam werd helemaal gek… wie is dat nu? Tja.. ik weet het niet… bleek het heus Johnny Depp, nou daar wilde ze wel een date mee, dus hup naar hem toe en werd ie bijna besprongen. Nadat me was uitgelegd wat voor een stuk het was, moest ik ook nog even worden vastgelegd met deze filmster van o.a. Pirates of the Caribbean.

Zo’n dag vliegt voorbij, en met moeie voetjes, keerden we weer richting de P&R. Na nog even bij Joh gegeten te hebben die in no-time een lekker maaltje op tafel toverde, ging de reis alweer naar TransgendersHoorn. We hadden daar weer een heel gezellige avond die weer druk bezocht was: kortom een heel erg leuke BiancaBalansDag.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Hier kan je je reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.