@stadshartZdam

Bianca-na169
Shoppen in het Stadshart Zaandam. De eerste keer in het nieuwe jaar op pad 🙂 Een heerlijk dagje om te shoppen, het was niet echt koud, dus de groene jas was warm genoeg. Ik had er al eens een foto gemaakt, dus die heb ik maar weer even van stal gehaald 🙂

biancaholland-182Het is werkelijk prachtig geworden op de Gedempte Oude Gracht.. Maar je ziet: de gedempte oude gracht is niet meer gedempt, haha. Het is zal wel een lieve duit gekost hebben, maar het is heel mooi en gezellige winkelomgeving geworden.  Het is altijd leuk in de uitverkoop om naar interessante koopjes op zoek te gaan. Ik had al nieuwe laarzen en een leuk jurkje gevonden, dus die kon ik meteen showen en inlopen: kijk hier links maar even.

Later op de dag gezellig op de koffie en thee bij vriendin Joh. Volgende week gaan we naar het Rijksmuseum, lijkt me gezellig en interessant.

’s Avonds met de dames eten bij Restaurant De Zagerij. Daarna naar cafe De Parel voor onze maandelijkse Transgenderavond in Amsterdam waar we weer hartelijk welkom werden geheten. Ik heb er eigenlijk wel altijd leuke gesprekken met de reguliere bezoek(st)ers.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Hier kan je je reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.