Dagje Amstelveen

Het was opeens de eerste BiancaBalansDag van deze herfst:) en ik had geen concrete plannen. Eerst maar weer even kijken hoe het gaat. Het verbaasde me dat het meteen weer zo vertrouwd voelde!!
biancaholland-177Ik vind dit jaar de mode weer heel leuk, dus heb meteen de gelegenheid genomen om weer van alles te passen. V&D is toch wel een heel prettige winkel daarvoor. Heb te veel gepast om allemaal te laten zien, maar Wat vinden jullie van deze combi? Ik wacht denk ik nog even totdat het jasje in de uitverkoop komt, maar het truitje kon ik niet laten hangen, dus dat werd ‘gescoord’ (haha).
biancaholland-179biancaholland-180Het werd daarna tijd om ook even een capo te proeven en wat te eten. Dat geeft dan wat tijd te bedenken wat ik verder zou doen: het CoBrA Museum heeft dit keer een expositie over ‘Hundertwasser. De rechte lijn is goddeloos’, dus even gebruik gemaakt van de MuseumKaart.
Nat
uurlijk was er meer te zien: hier bij een uiting van ASCHER JORN.

biancaholland-pasfoto2013Daarna moest ik de tijd in de gaten houden om op tijd te zijn voor etentje met Wilma en haar vrouw om gezellig bij te kletsen op de transgender-avond in de bourgondier in Hoorn.
Onze koffie zijn we daarna snel gaan drinken bij het kantoor van de buurman, omdat ook vriendin José langskwam en haar wilden we niet laten wachten op de t&t avond.
Deze avond stond in het licht van ‘glitter & glamour’, dus liet ik de gelegenheid niet voorbij g
aan om ook feeestelijke make-up te laten aanbrengen: en vooral mijn pruik te laten stijlen in een feestelijke coupe. Kijk hier maar eens: wat vind je zo? Ik vond het prachtig!! Dank jullie wel!!!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Dagje Amstelveen

  1. Frederique Trepanier zegt:

    Hoi Bianca, leuk om te lezen hoe het woensdag was. Zullen we weer een keertje bijkletsen? Is al weer zo lang geleden dat we elkaar gesproken hebben. Groetjes, Frederique

Hier kan je je reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.