Shoppen in Eindhoven en bij hairs4u2.nl

bianca-na154 Dit keer was het geen mooie dag: winters weer, sneeuwval, veel files. Dus wel een beetje twijfel of ik zo’n eind zou gaan rijden naar Eindhoven vanuit het ‘Noordhollandse’. De webcams op het traject bekeken en het leek me wel mee te vallen en ben op pad gegaan. Eerst naar Hairs4u2.nl.
Het was makkelijk te vinden en al snel zat ik bij Jaimie op de stoel gezellig te kletsen en pruiken te passen. Ik had er een aantal opgeschreven van haar website om te proberen. het bijzondere is altijd dat de ene je wel staat en de andere niet. Jaimie is daar ook eerlijk in en is zich aan het verdiepen in onze doelgroep en heeft daar goede ideeën over. Ik kan jullie aanraden eens een bezoekje aan haar te brengen: maak wel vooraf een afspraak.

bianca-na153Hierna was het tijd om te gaan shoppen in Eindhoven: Hier even een paar foto’s gemaakt op het plein voor de Bijenkorf. Wel leuk om te zien dat sommige mensen kijken (wat ik daar nu aan het doen ben, haha). Binnen even boodschappen doen bij Nespresso: Nadat ik mijn bestelling heb gekregen (na ja krijgen…) ‘wilt u misschien een kopje Nespresso mevrouw?” Nou daar zeg ik geen nee tegen natuurlijk!!

Onderweg wat gegeten, want ik zou te laat komen om met de groep te gaan eten. Het is toch een heel eind rijden tenslotte.

Zo’n BBD vliegt alweer voorbij en is het alweer tijd voor T&T Amsterdam. Ondertussen snel even een ‘metamorfose’ ondergaan en zo ‘De Parel’ in. Dit keer in een jurkje, met legging en enkellaarsjes en als blondine, haha. Wel leuk te zien dat je dan niet direct wordt herkend, maar dat het even duurt dat men je gezicht ziet. Een leuk experiment 🙂

Er wordt voortaan gegeten in Restaurant De Zagerij, Westerstraat 182, Amsterdam (de Eettuin heeft de deuren gesloten). De T&T avond hebben we gewoon weer in De Parel. Ook dit keer leuke gesprekken gehad, ook met de reguliere bezoekers van het café voor wie onze groep toch bijzonder blijft 🙂

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Hier kan je je reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.