Hermitage en Boulevard of Lights


bianca-na143bianca-na142Alweer zo’n prachtige dag om er als Bianca op uit te gaan!! Het was weer echt genieten vandaag 😀 Niet alleen de uitverkoop met nog meer koopjes, dus kon het niet laten weer wat te kopen met een heel leuke korting, maar dat zullen jullie nog wel een keertje zien.
Daarna genoeg tijd om Amsterdam in te gaan en even wat leuke kiekjes te maken bij museum De Hermitage. Daarna naar binnen, maar het was er loeidruk: een hele rij van wel honderden mensen die langs de kassa moesten. Maar Bianca heeft een museumjaarkaart en daar passeerde de lange dame in het rood iedereen om vervolgens even haar kaart te scannen en toegangskaartje af te drukken en de tentoonstelling van impressionisten te bekijken.

bianca-na144bianca-na145Toen ik naar buiten kwam was het alweer schemerig, dus een prima gelegenheid om de kunstwerken van het Amsterdam Light Festival te bekijken. Die waren nu mooi verlicht en het kunstwerk voor de Hermitage was zelfs ‘actief’ doordat het licht telkens wisselde en er soms rook uit kwam wat voor een mooi gezicht zorgde. Maar de rode kleur vond ik wel passen bij mijn jas, vind je niet?

Zo’n BBD vliegt alweer voorbij en is het alweer tijd voor T&T Amsterdam dat deze keer in Restaurant De Zagerij, Westerstraat 182, Amsterdam. werd gehouden. Daar gaan we voorlopig ook eten (de Eettuin heeft de deuren gesloten). De volgende keer hebben we de T&T avond gewoon weer in De Parel.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Hier kan je je reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.