CoBrA museum Amstelveen

CoBrA museum Amstelveen bijzondere tentoonstellingen
bianca-na130bianca-na131Heerlijk!! Wéér een BBD, dus lekker ontspannen. Eerst even langs V&D voor een capo en kijken of er nog leuke dingen waren afgeprijsd 😉 Dat niet, maar wel zag ik opeens de groene jas van de Mart Visser collection hangen!!!
Die MOEST!!! ik natuurlijk even passen!!! En…. hoe vinden jullie ‘m staan?

Daarna tijd voor een bezoek aan het CoBrA museum verderop in Amstelveen.
Er waren nu exposities o.a. van het werk van Svavar Gudnason (Landschap en abstractie) en Bram Bogart (de grondlegger van de informele kunst in Nederland). Ook vandaag kwam de museumkaart weer goed van pas.

bianca-na133bianca-na134bianca-na135bianca-na132Natuurlijk even wat plaatjes gemaakt bij verschillende werken van de bovengenoemde kunstenaars. Ook de video’s die zijn gemaakt als achtergrond informatie waren interessant. Juist de achtergronden van de kunstenaars, maar ook het kunnen zien hoe ze de kunstwerken maken vind ik interessant. Dat maakt het beeld meer compleet. Er was zo verschrikkelijk veel moois te zien en voor mij heel relaxing omdat vandaag niets moet en alles kan.

Hierna was het tijd om naar T&T Amsterdam te gaan. Het cafe De Parel gaat per januari over in andere handen. Maar het bleek ook dat ‘ons’ eetcafe ‘De eettuin’ haar deuren had gesloten. Inmiddels is een nieuwe locatie gevonden waar we ook de nieuwjaars bijeenkomst op woensdag 2 januari 2013 vieren: Restaurant De Zagerij, Westerstraat 182, Amsterdam.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Hier kan je je reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.