Naar huishoudbeurs

23-feb-12 Naar de Huishoudbeurs 2012
bianca-na94bianca-na95Omdat de Huishoudbeurs 2012 niet op een BBD viel, heb ik speciaal vandaag een extra BBD ingelast. Nadat ik Joh en Miriam had opgehaald hebben we de auto geparkeerd bij het stadionplein op de P&R en van daar uit met de bus naar station Zuid gegaan. Van daar uit met de Metro naar de RAI. Natuurlijk nog even snel een foto gemaakt. Weer een nieuwe ervaring: dit keer in de Metro :). Zoals je ziet besteedt er niemand aandacht aan de lange vrouw in het rood 🙂
De volgende stop is de Huishoudbeurs in de RAI en wij eruit: in de ‘meute’ naar de HHB. Tjonge wat een stroom mensen daar! Nadat we binnen waren, meteen onze jassen bij de garderobe afgegeven en ‘voila: de dames waren er klaar voor :-)’.
Tja, ik kan natuurlijk niet mijn afkomst verbloemen, dus eerst even de ‘strategie’ bepalen waar we allemaal naar toe wilden. Natuurlijk waren we toe aan een kopje koffie en een snack, dus jullie begrijpen het al…… haha… Na van alles en nog wat genuttigd te hebben en te zien dat je de geboren vrouwen toch echt beter kunnen voordringen (LOL), zeker wanneer die ook nog eens onderling wedijveren in de voordringkunst, liet ik dat ook maar aan Joh en haar vriendin over. De laatste was er helemaal ‘gehaaid’ in… (we hebben er hartelijk om kunnen lachen).

bianca-vrouw-1bianca-vrouwOp ons lijstje stond natuurlijk de foto te maken bij het blad ‘VROUW’. Voor mij ook weer een nieuwe ervaring: in de schijnwerpers voor de camera. Nou zie hier een eindresultaat aan de linkerkant! Ook leuk om met Joh en Miriam op de foto te gaan: een leuk aandenken!
Natuurlijk hebben we ons weer laten verleiden voor allerlei ‘beursaanbiedingen’. Vaak gesprekjes aangegaan, maar nergens vreemde gezichten.
Bij de damestoiletten overal enorme rijen… en bij de heren….. (haha). Dus ik dirigeerde de vriendinnen zo af en toe daar maar heen, anders stond je rustig een half uur te wachten, en dat is toch ZONDE op zo’n dag wanneer er zoveel is te zien en te doen, vind je niet?
Maar ook zo’n leuke dag loopt ten einde en zijn we toen de ‘avondploeg’ binnen kwam richting huis gegaan. Welliswaar met wat vermoeide voeten moet ik zeggen, maar met een uitermate tevreden gevoel.
We waren unaniem: VOLGEND JAAR WEER!!!!.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Hier kan je je reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.