Shoppen in Amsterdam

7-dec-11 BBD: geshopt in rode jas en voor bruine laarzen
bianca-na88Alweer een BBD! Beetje de vaste route: even naar Amstelveen gereden om daar wat Nespresso cups te halen en een kopje koffie te drinken. Wel leuk dat je er al herkend wordt (een andere verkoper komt even wat zeggen: heel aardig!
Vervolgens natuurlijk even kijken in de uitverkoop die begonnen is 🙂
Maar al snel naar Backstage aan de Rozengracht in Amsterdam. Daar gekeken naar een andere pruik die ze hadden laten komen. Deze bleek echter een heel andere kleur dan we hadden gedacht> Ik heb dus van alles gepast om zowel naar ander model en andere kleuren te kijken: natuurlijk heel leuk om te doen! haha.
Je wordt altijd heel aardig ontvangen bij Backstage, krijgt heel goed advies over alle dingen die met je hoofd te maken hebben, dus blijft het heel leerzaam! Echt een aanrader om eens te proberen dames!
Natuurlijk hebben ze even een foto van me gemaakt voor de etalage, die ook in rood was ingericht: ja iedereen let er op kleuren 🙂 Wat vind je van mijn jas?

bianca-na87bianca-bruinelaarzenHet blijft geen feest, of wel? Ik ben al een tijdje op zoek naar bruine laarzen en had al het e.e.a. via internet verkend. Dus was het wel wat zoeken. De een bleek een te brede schacht te hebben, de ander zat niet lekker. Maar het valt me toch weer telkens op hoe makkelijk het allemaal gaat: geen vreemde blikken, ondanks dat mijn stem me toch altijd verraad. Alhoewel …
Uiteindelijk een goed zittende laarzen gevonden, maar bleken ze niet in de donkerbruine kleur te hebben: die zou wel in een ander filiaal verkrijgbaar zijn, dus daar naar toe: wat vind je ervan?
De tijd vliegt wanneer je het naar je zin hebt, dus moest ik dit interessante bezoek afbreken om naar de T&T avond te gaan. Weer m met 12 dames eten bij De eettuin en daarna naar Cafe de Parel voor gezellige babbels. Het was leuk te zien dat er weer nieuwe gezichten waren bijgekomen.
Al snel wordt het dan laat en tijd om op huis aan te gaan. Zo komt er weer een eind aan een heerlijk ontspannen BBD.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Shoppen in Amsterdam

  1. Dominique zegt:

    Geweldig mooi, die donkerbruine, strakke kuitlaarzen ! Ik heb ze zelf dan ook meteen aangeschaft (in ’n vintage-winkeltje in A’dam) : ze hadden nog maar 1 paar, en laat dat nou toevallig min maat (42) zijn ! Och, wat voelt dat ongelooflijk fijn om als vrouw door de stad te gaan, en overal met “Mevrouw” te worden aangesproken : dat had ik 10 jaar geleden al moeten doen ; maar toen durfde ik nog niet. Gelukkig zijn er ook nog mensen als Bianca op de wereld om die ene stoot te geven die je nog nodig hebt !!! Bedankt, lieve Bianca

Hier kan je je reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.