Scheepvaartmuseum

15-okt-11 Bezoek aan het Scheepvaartmuseum
Na de zomerstop van 6 maanden waarin ik me = tot veler verbazing – niet meer als Bianca heb gekleed, was er weer de eerste BBD van het seizoen.
De eerste stapjes zijn dan weer wat onwennig, maar het went wel weer heel snel. Na een paar minuten is het alweer zover dat ik me op mijn gemakl voelde, dus eerst maar even een kopje koffie drinken en kijken hoe er op me wordt gereageerd. Ik verbaas me nog telkens dat er niet naar me wordt gekeken.
bianca-na86Natuurlijk ook weer even kijken wat ze bij Arma hebben, en waarempel een grijze leren rok en dito jasje. Natuurlijk even passen om te kijken hoe het staat.
Wat vind jij?
Vervolgens nog even kijken bij de laarzen, maar heb nog niet echt iets gevonden dat ik bij me vind passen (gelukkig maar;-).

scheepvaartHet werd alweer tijd om naar Het Scheepvaartmuseum te gaan. Gelukkig ook hier snel een parkeerplaats gevonden en daar naar binnen. De museumjaarkaart brengt zo wel z’n geld op :). Het was herfstvakantie, dus veel ouders met kinderen kwamen kijken naar het verbouwde museum. Ik was benieuwd of de horden kinderen iets door zouden hebben, maar ook deze ‘test’ weer doorstaan.
De binnenplaats in nu prachtig overkapt met een glazen koepel en van daar uit kan je in 4 richtingen diverse afdelingen bekijken. Jammer is dat je dan telkens weer terug moet naar het middenplein, maar ach… ook dat heeft wel wat.
Het enige dat ik miste, is de historie over het pand zelf en de omgeving waarin het staat, maar het kan zomaar zijn dat ik dat heb gemist, want er is ook zo veel te zien.
Al snel wordt het dan laat om naar T&T Hoorn te gaan op de nieuwe locatie. Ook daar weer een gezellige avond gehad, leuk gekletst met de dames en goed te zien dat ook in Hoorn de avonden steeds drukker worden, dus kom ook eens kijken!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Hier kan je je reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.