Euromast Rotterdam

9-apr-11 Bezoek aan Euromast Rotterdam
Waarschijnlijk de laatste BBD van het seizoen! Met Mireille afgesproken dat we naar Rotterdam zouden gaan.
Mireille opgehaald en naar Leiden gereden omdat Natas ons had uitgenodigd om op de thee te komen en haar nieuwe appartement te bewonderen, nou dat deden we natuurlijk graag.

Photo Bianca Holland bianca-na85Hierna zijn we naar de Euromast gereden om daar als toeristes daar eens over de Maasstad uit te kijken. De lift bracht ons al snel naar boven. Er was best wel een fris windje, maar in het zonnetje was het heerlijk om van het mooie uitzicht over de Maasstad te genieten. Natuurlijk hebben we een paar leuke plaatjes geschoten met “Manhattan at the Maas” op de achtergrond.
Hier rechts maakte Mireille een foto van ons spiegelbeeld in de raampartij, ik had het eigenlijk niet eens in de gaten. Mireille had haar pumps aan wat het lopen voor haar er niet eenvoudiger op maakte omdat haar hakken telkens in de rubber matten verdwenen en ze moest oppassen niet bij elke stap haar pump kwijt te raken. Ik had mijn laarzen aan met een stuk breder hak, dus dat ging prima 🙂
Voor wie geen hoogtevrees heeft mag mee met de Euroscoop, de roterende lift naar de 185 meter hoge top van de Euromast. We zijn geen mietjes, dus op naar de Euroscoop: nog een paar trappen naar boven en de Euroscoop in. Werkelijk een prachtig uitzicht: je kunt zelfs de koeltorens van Antwerpen zien liggen!
Photo Bianca Holland Hierna weer naar beneden en nog even een foto schieten van Mireille op de trap naar de lift.
Het bleek dat er ook nog een hotelkamer was waar mensen de nacht doorbrachten. Ze zaten heerlijk aan een wijntje te genieten van het uizicht (en dat was niet van de mooie dames die voorbij kwamen hoor;-).

Hierna tijd om naar beneden te gaan en inmiddels werd het al tijd om te gaan eten, dus daarna naar de Witte de Withstraat, kijken of we een leuk tentje zouden vinden. Dus de leuke straat even heen en weer gelopen, de winkels bekeken: een paar schoenenzaken gezien met heel speciale schoenen (tja daar hebben we natuurlijk oog voor:) Uiteindelijk een leuk restaurantje gevonden, waar we heerlijk hebben gegeten. Goede bediening. En wat we altijd het leukst vinden is dat je gewoon tussen iedereen in zit en niemand echt op je let.
Daarna snel naar de laatste avond van T&T Rotterdam, waar ook Natas weer opdook, zodat we weer gezellig konden bijkletsen.
Time flies when you’re having a good time, dus al snel tijd voor de huisreis en het eind van de geslaagde BBD!!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Hier kan je je reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.