CoBrA museum

2-mrt-11 Bezoek aan CoBrA museum in Amstelveen
Vandaag had ik weer een BBD, dus wat te doen vandaag? Het was prachtig weer, met een zonnetje, maar behoorlijk koud (rond het vriespunt).
Nadat ik als man was gaan stemmen, me daarna omgetoverd naar Bianca en na een korte break met mijn vrouw, kon ik op pad. Dit keer maar weer eens het standaard ritueel: naar Amstelveen om daar koffie te drinken: lekker relaxed.
Natuurlijk even langs de laatste koopjes gelopen… en guess what???? Een leuk rokje dat ik al eerder had zien hangen, was nu afgeprijsd naar 9 euries… tja… wat doe je dan? Juist! Maatje 38 even passen dus. Zit als gegoten 🙂 Dus een leuke riem erbij zoeken: ook afgeprijsd voor 5. Natuurlijk wel even passen in de winkel: dat doen alle vrouwen daar, dus ik ook.bianca-na82 Niemand die er op je let. Eigenlijk was ik op zoek naar een paar leuke oorbellen van hout. Die bij mijn nieuwe ketting zouden passen. Je begrijpt het al: ook die heb ik gevonden voor een leuk prijsje.
Nu op naar dat kopje koffie: dat heb ik wel verdiend.
Ik wilde een dagje relaxen, dus had gezien dat het CoBrA museum weer een 2tal nieuwe collecties had opgesteld: dus die wilde ik wel zien. Natuurlijk eerst op herhaling bij tentoonstelling van de kopstukken van het Cobra Museum: de Cobra collectie. Ter ere van het 15-jarig bestaan worden vele Cobra topstukken uit de collectie geshowd. Zie hier een foto me bij een schilderij van Karel Appel.
Hierna tijd voor ‘¡Patria o Libertad!’ Over vaderlandsliefde, immigratie en hedendaags populisme. Heerlijk relaxen… kijken naar de diverse presentaties waarbij het fanatisme ervan af druipt. Indrukwekkend gemaakt. Maar ook heel ontspannend door aan niets te denken en voelen wat de presentatie met je doet. Leerzaam voor me!
Time flies, wanneer je het naar je zin hebt, dus al snel wordt het laat: op naar Amsterdam. Nog even naar het 2 hands boetiekje van Annelies. Altijd leuk om even te kijken of ze wat leuks heeft hangen voor een leuk prijsje.
Hierna naar de eettuin om te eten met de ‘meiden’ en de T&T avond in cafe de Parel 🙂 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Hier kan je je reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.