Huishoudbeurs

16-feb-11 Bezoek aan de Huishoudbeurs in Amsterdam
bianca-na79Joh en ik hadden al een paar jaar geleden de Huishoudbeurs bezocht, dus het werd tijd voor een herhaling. Nadat we de auto bij het olympisch station hadden geparkeerd en onze vervoersbewijzen hadden gehaald, op naar de bushalte… Dit was weer een nieuwe ervaring: met de bus als Bianca. Ging natuurlijk prima, nog even overstappen en daar waren we bij de RAI.
bianca-na80Joh moest nog even geld pinnen en stond op haar te wachten tussen een paar marokkaanse jongens: die keken wel even naar me, maar gewoon doen en dan is er niets aan de hand. Het was niet zo heel druk bij de kassa, dus konden we snel door naar de garderobe en de toiletten :-), waarna de ontdekkingstocht door de HHB kon beginnen. We hebben de hapjeshal maar voor het laatst bewaard…..
Het bijzondere vind ik dan altijd dat vrijwel niemand aandacht aan je besteedt. Gezellig kletsend met Joh bekijken we van alles, gaan hier en daar gesprekjes aan: gewoon gezellig.
Nog even wat te eten en te drinken gehaald. Ook daar gezellig tussen de mensen zittend en kletsend. Niemand die aandacht aan je besteed: ook dat gaat is heerlijk bevrijdend. Joh let speciaal op of mensen op mij letten: maar dat valt dus ‘tegen’ … (haha)

bianca-na81Natuurlijk af en toe een fotootje maken: wat dan opvalt is dat sommige vrouwen toch even kijken waarom er nu een foto van me gemaakt wordt. Een enkele vrouw kijkt dan nog eens en nog eens: ik ben natuurlijk toch best lang met mijn 1,85. Uiteindelijk blijft er een vrouw geïnteresseerd staan kijken… Tja dan zou ik altijd graag weten wat ze dan denkt, maar ze stond te ver af om een gesprek aan te gaan. Misschien gaat dat ook nog eens lukken:-)
Tijd vliegt wanneer je plezier hebt: en dat merk je doordat er een stroom mensen op gang komt richting de uitgang: blijkbaar gaan de bussen vertrekken, tijd voor ons om naar de hapjeshal te gaan dus 🙂 We staan echt weer verbaasd van de vraatzucht van de dames (ik houd me aan mijn dieet, want wil graag op gewicht blijven na de 12 kg die ik ben afgevallen, maar een klein blokje kaas kan geen kwaad, netzoals stukjes fruit. Maar ook dan wordt het voor ons tijd om naar de garderobe te gaan.
Dus opnieuw naar de bus: ook daar geen vreemde blikken 🙂 en ook in de bus gaat het weer prima. Al snel komen we weer bij het Olympisch stadion aan. Natuurlijk nog even een fotootje maken en kan ik Joh weer thuis afzetten: een geslaagde BBD!!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Hier kan je je reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.