Theater Delamar

14-jan-11 Avondje uit met Mireille naar Theater Delamar, musical ‘La cage aux folles’
bianca-na77Mireille en ik hadden al lang al eens op het verlanglijstje staan weer eens samen iets te ondernemen.
Al snel kwam Mireille met het idee naar deze musical te gaan, dus werd snel de datum geprikt en de kaartjes gekocht. Natuurlijk willen we er alletwee leuk uitzien, dus ook de keuze voor de kleding snel gemaakt.
Op D-day eerst een bezoekje aan Backstage gebracht, om daarna naar restaurant aan de Keizersgracht te gaan. Gezellig gegeten daar hier en daar een opgetrokken wenkbrauw, maar verder geen bijzondere reacties waargenomen, ook niet bij de tafeltjes naast ons, waar we zelfs even gezellig mee gebabbeld hebben.
Photo Bianca Holland Hierna was het tijd om naar het theater te gaan. Mireille had haar hoge hakken aan: staat haar prachtig, maar echte wandelschoenen zijn het niet;-) Zonder vastgepunte hakken bereikten we de entree van het Delamar theater. Toch wel een bijzonder moment om daar als twee vriendinnen tussen de uitgaande mensen te staan: dat geeft best wel een gevoel van vrijheid.
Na het bij de garderobe brengen van onze jassen, konden we naar onze plaatsen: Het is een PRACHTIG theater geworden! We keken onze ogen uit! En al kletsend vonden we onze plaatsen tussen alle andere mensen in: ook dat is best een nieuwe ervaring voor mij. Maar ook hier geen vreemde blikken. De musical zelf kende ik al, maar deze werd hier mooi gespeeld. Natuurlijk speciale aandacht voor de ‘danseressen’. Ze hadden wel heel mooie bewegingen, maar een aantal was het duidelijk te zien, wel heel knap gedaan hoor!
In de pauze tijd voor een drankje en tussen de mensen in dit gebruiken en gezellig kletsen en rondkijkend. Al snel hadden we een plekje gevonden waar we wel wat plaatjes konden schieten: het resultaat zie je hiernaast. Daarna terug naar de voorstelling en is ook dat snel ten einde. Jammer dat de avond zo snel voorbij gaat, maar voor mij een onvergetelijke avond!!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Hier kan je je reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.