Bezoek aan politie

14-nov-10 Bezoek aan politiebureau en gesprekken met politieagenten en -tes
bianca-na76Nadat ik in het voorjaar bij Andrea op haar werk was geweest, vond ze het een goed idee om ook op haar nieuwe werkplek een aantal collega’s kennis met me te laten maken. Er is veel onwetendheid over transgenders in het algemeen en CrossDressers in het bijzonder. Door een gesprek en de mogelijkheid om vragen te stellen zou ik heel wat onwennigheid kunnen wegnemen.

Tijdens het bezoek heb ik meerdere collega’s van Andrea gesproken: voor mij een bijzondere ervaring, ik heb de indruk dat dit ook gold voor de mensen van de politie. Mijn opzet was dat ik het Transgender-onderwerp bespreekbaar kon maken en dat het niet meer zo beladen zou zijn. Dat het een ‘natuurlijk’ iets kan worden voor hen en niet iets lacherigs, maar een normaal en serieus onderwerp. Zelf heb ik de indruk dat dit gelukt is en dat is de periode daarna ook wel gebleken, zo heb ik begrepen.

Kortom voor mij een nieuwe ervaring, maar ook voor de politiecollega’s van Andrea, waarmee ze hopelijk open staan voor onze problematiek wanneer ze met één van ons te maken krijgen, zowel in de werksituatie als privé.: een leuke en leerzame middag!!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Hier kan je je reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.