Dagje Rotterdam

4-nov-09 Dagje op pad met Mireille in Rotterdam
Eindelijk was het zo ver: Mireille en ik zouden naar een tentoonstelling gaan in Rotterdam en daarna met de watertaxi naar hotel New York.

Photo Mireille Nadat ik Mireille had opgehaald bij het station, reden we naar het Boymans van Beuningen museum om daar te kijken naar de tentoontstelling “The Art of Fashion”. Dit is een tentoonstelling met vele hedendaagse mode ontwerpen en zelfs een aantal items opgenomen van Viktor & Rolf, Walter van Beierendonck en anderen. Het was allemaal hedendaagse kunst en we vonden het leuk er naar te kijken. We liepen daar tussen verschillende middelbare schoolklassen en vele andere bezoekers, maar blijkbaar vielen we niet echt op, dus dat sterkte ons weer 🙂
Na het zien van de collectie gingen we naar het museum restaurant om wat te drinken. Daar heb ik nog een heel leuke foto van Mireille gemaakt: (al zeg ik het zelf;-)

bianca-na67rdamDe volgende stop was de Watertaxi om ons naar Hotel New York te brengen. Na enig oponthoud werden we daar naar toegebracht. Mireille gezellig kletsend met de kapitein, die volgens ons niets in de gaten had: een leuke opsteker. In het hotel New York, gezellig aan een goede cappuccino en een schuimtaartje en Mireille voor met chocoladetaart. Lekker kletsend en af en toe een foto makend.bianca-na68rdam`-pasfoto

Na verloop van tijd weer terug met de watertaxi om daarna aan te schuiven in de file richting Amsterdam naar de dames in De Eettuin voor het diner … n benoeming al heel tot de rand gevuld tafel bij De Eettuin. ’s avonds naar cafe “De Parel” waar de T&T avonden worden gehouden. Ook daar weer een gezellige avond gehad: Al met al een leuke dag en daarna weer naar huis om daar weer na een duik in de badkamer tevoorschijn te komen als mijn normale ik.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Hier kan je je reactie achterlaten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.